Parametry a popis
Parametry
Rozměry (h × v × š) | 5,7 × 6,8 × 6,8 cm |
Hmotnost | 0,079 kg |
Popis
Dokonalý brousek, se kterým nůž zvládne nabrousit opravdu každý. Jednoduchý na používání, kompaktní a perfektně účinný brousek AnySharp Evo. O 30 % silnější přísavka mu dodává větší stabilitu a brousek je tak bezpečnější na používání. Důmyslný design středové části zachytává drobné kovové hoblinky.
- několika málo tahy obnovíte ostří každého nože
- naostří i vroubkované nože na chléb a pečivo
- o 30 % účinnější přísavka pro vyšší bezpečnost
Produkt najdete pod
Dlouhý popis
Brousek na nože AnySharp Evo
Špičkový brousek na nože AnySharp v modernizované verzi Evo vám učaruje nejen svým matným provedením v klasických barvách - v černé, červené a stříbrné. Má vylepšený mechanismus přísavky, která je ještě o 30 % silnější a celý brousek je tak stabilnější a bezpečnější. Brousek působí kompaktnějším dojmem díky ovládací rukojeti přísavky, která je více integrována do jeho těla a je s ním i barevně sladěna.
Vyjímatelný kryt středu brousku zachytává drobné kovové hoblinky a předchází znečištění vaší kuchyně.
Při ostření nožů kompromis neexistuje
Co se ale nezměnilo je oceňovaný karbid wolframový mechanismus ostření nožů. Několika lehkými protaženími obnovíte ostří nože po celé jeho délce. Brousek AnySharp Evo si poradí nejen s klasickými noži, ale i s vroubkovanými noži na chléb a pečivo. S brouskem AnySharp Evo zvládne nabrousit nůž opravdu každý. Je vhodný pro praváky i leváky.
Hlavní výhody:
- obnoví každé ostří, u opravdu tupých nožů je potřeba jen o několik protažení více
- ruce v bezpečí - díky silné přísavce nemusíte jednou rukou přidržovat brousek
- naostří i prémiové nože z tvrzené (kalené) oceli
- naostří i vroubkové nože na chléb a pečivo
- kompaktní velikost - nikde nepřekáží a je vždy po ruce

Máte ostrý nůž? Zkuste rajčatový test!
Nejsnazší způsob jak zjistit, jestli máte ostrý nůž, je vyzkoušet pověstný rajčatový test. Pokud váš nůž nezvládne nakrájet na tenké plátky zralé rajče, je čas na brousek AnySharp Evo!
Nevyhazujte staré nože, naostřete je!
Krájení masa, zeleniny nebo čerstvého pečiva - s ostrým nožem je to snadnější. Brousek na nože AnySharp obnovuje všechna ostří, bez ohledu na to, jak moc tupý váš nůž byl.


Naostří všechny nože - i ty vroubkované
Jedinečný, patentovaný brousek AnySharp využívá diamantem ostřený karbid wolframový mechanismus, který obnoví jakékoli ostří nožů vyrobených z oceli, ať už z klasické nerezové, karbonové či tvrzené. Nabrousíte s ním i ocelové nože s antiadhezním teflonovým povrchem. Dokonce, na rozdíl od jiných brousků či ocílek, nabrousí i vroubkované nože (nože na chléb a pečivo).

Bezpečnost na prvním místě
Unikátním bezpečnostním prvkem brousku nožů AnySharp je patentovaný systém extra silné sací přísavky, která se pevně přichytí k jakémukoliv hladkému povrchu nebo pracovní desce v kuchyni a vy tak můžete brousit nože bez nutnosti přidržovat samotný brousek a riskovat tím zranění.
Ochrana ostří
Během ostření nože, protažením ostří po celé jeho délce profilem ve tvaru písmene "V", se může stát, že ostřím nože zavadíte o tělo brousku. Aby nedošlo k poškození ostří nože, je vrchní část brousku opatřena kvalitním polymerovým krytem.
Ostrý nůž = bezpečný nůž
Díky brousku AnySharp každý z vás snadno nabrousí i ten nejtupější nůž a obnoví jeho ostří do špičkové kvality s optimálním tvarem ostří. Při prvním použití se zcela tupým nožem, se z čepele oddělí drobné částečky kovu. Poté již k naostření nožů stačí použití velmi lehkého tlaku a od čepele se oddělí již jen mikroskopické množství kovových částic.
Každý zvládne nabrousit nůž
Nabrousit nůž pomocí ocílky, nebo brusného kamene, není snadným úkolem a vyžaduje to nemalou míru zručnosti a zkušeností. Díky brousku na nože AnySharp může profesionálních výsledků dosáhnout opravdu každý. Profil ve tvaru písmene "V" za vás udržuje optimální úhel 20°, vy tak vždy dosáhnete perfektního ostří.
Několika málo pohyby obnovíte ostří vašeho nože. Vše, co musíte udělat, je 3x až 4x protáhnout ostří nože po celé jeho délce přes diamantem ostřený karbid wolframový mechanismus.
